.

.

lauantai 8. marraskuuta 2014

IG- katsaus

 
Asu Oslosta toka vikana päivänä, kun käytiin Opera talolla. Miksei niin hienoa rakennusta oo Turussa ?
// välipalaa maailman ihannimmassa kahvilassa Oslossa ! Haluun takasin :(

Cappucino ja croissanti oli/on mun vakio aamupala kahviloissa ! :D // Stailaan aina itteeni sovituskopeissa, tässä yks stailaus parin viikon takaa. Ton valkosen poolopaidan näin Oslossa jo muttei ollut kokoja mutta sitten löysinkin sen täältä H&M:stä alennuksesta 15e, super ilonen !
Viikon inspiraatio kuva // Tää laukku on ainoo feikki laukku jonka oon ostanut enkä edes häpeä käyttää sitä ! (ainakaan ihan hirveesti)

 Pakko sanoo että odotin vähän enemmän tältä Alexander Wangin ja H&M yhteistyömallistolta. Siellä oli kyllä tosi tosi ihaniakin juttuja kuten esim. tämä toppi, mutta joistain niistä vaatteista tuli sellane olo että oli menty vähän helpolla. // Eilen meillä oli koulussa 80-lukupäivä ja kerrankin tosi moni oli pukeutunut ! Meijän porukasta saa harvoin hyvää kuvaa ja tääkään ei oo yks niistä vaan just sellannen sähläys tilannekuva

Vielä viimisenä vanha kuva keväältä jonka löysin kännykän arkistosta.

Mun instagram on siis : @nellihemmila , joten menkääpäs seuraamaan ! Päivittelen sitä niin usein että sieltä kyllä näkee jokapäivä jotain uusia kuvia :)

Hyvää viikonloppua ihanat !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti